Kamis, 04 Juli 2019

Colletrix


Colletrix is op dit moment een jong platform, maar het heeft zelfs in die tijd een groot vooruitzicht laten zien dat duidelijk laat zien wat het heeft voor de toekomst. Het feit dat het projectteam uit Azië kwam, was voldoende om het succesvol te maken, maar meer dan dat waren ze ook groot, ervaren en ijverig. Dus dit platform is er een waar je op moet letten.


Colletrix biedt artiesten de mogelijkheid om hun IP te transformeren in digitale assets, waardoor ze hun IP beter kunnen beschermen.

Wanneer intellectueel eigendom wordt verkocht, is de oorspronkelijke maker meestal verloren. Consumenten moeten de collecties die ze kopen nog steeds op traditionele wijze verifiëren. Nu gebruikt Colletrix hier blockchaintechnologie om de makers van intellectueel eigendom (IP) te beschermen en de authenticiteit van verzamelingen merchandise te verifiëren.

Colletrix biedt artiesten de mogelijkheid hun IP's in digitale assets om te zetten, zodat ze hun IP's beter kunnen beschermen wanneer een token wordt verhandeld. Consumenten kunnen de authenticiteit van hun collecties verifiëren door middel van tokeninformatie die is opgeslagen op de blockchain.

Colletrix droomde van een wereld waarin nieuwe economieën en oude economieën volledig zouden worden geïntegreerd om nieuwe economische modellen te creëren die de voordelen voor alle deelnemers maximaliseren. Beginnend met IP en de creatieve industrie, voorzien we een industriële revolutie waar IP-eigenaars in staat zullen zijn om licenties te behouden die ze verdienen om blockchain-technologie te implementeren.

missie

Het Colletrix-platform probeert nieuwe marktwaarde te creëren door IP-toensisatie te integreren. Met de introductie van NFT zullen we de oude economie en de nieuwe economie combineren. Daarom zullen we dit doen om de mogelijkheid voor alle eigenaren van IP-adressen en makers over de hele wereld uit te breiden om langlopende licenties voor hun IP6 te maken; en voor handelaren zullen we nieuwe marktwaarde bieden voor hun fysieke grondstoffen via de blockchain-applicatie, waardoor de aantrekkelijkheid en voordelen van hun producten worden gemaximaliseerd. Elke keer dat een token wordt verhandeld. Consumenten kunnen de authenticiteit van hun collecties verifiëren door middel van tokeninformatie die is opgeslagen op de blockchain.

Colletrix wordt ondersteund door getalenteerde teams van UNDONE, Animoca Brands, Future Arena en Bitwork Accelerator. UNDONE zal zijn handelsdeskundigheid inbrengen om de voordelen van blockchain-technologie voor merchandise aan te tonen, Animoca Brands zal een breed netwerk van IP-eigenaars en blockchain- en gamificatietechnologieën introduceren, terwijl Future Arena een krachtige IP-portfolio van sport en entertainment zal gebruiken - allemaal om een ​​IP-creatie, dynamisch handelsecosysteem te creëren. en fysieke handel met behulp van blockchain-technologie.

Colletrix ecosysteem

Dit platform is een nieuw bedrijfsmodel dat vijf wederzijds voordelige relaties omvat: IP-eigenaren, handelaars, verzamelaars, Crypto-fans en u.



Het Colletrix ecosysteem is een ongekend bedrijfsmodel.

Voor eigenaars van intellectuele-eigendommen: het project biedt toegang tot de eigenaar van het oorspronkelijke IP-adres, biedt levenslange beveiliging door de toepassing van de NFT en de eigenaar van het IP-adres wordt hierin opgenomen. De IP-eigenaar wordt beloond volgens het werkelijke percentage van de gemaakte commerciële prijs. Intellectuele eigendom biedt vele factoren, dus het zal meer geletterd zijn omdat het prestige ervan is toegenomen en ook op de markt is opgenomen.

Voor handelaren: het project biedt veel voordelen aan handelaren. Met een combinatie van NFT wordt een uniek niveau van verzendproducten geïntroduceerd. De voordelen zijn verschillende IP-ontwerpen, NFT is veilig voor IP-eigenaren, authenticiteit van producten, authenticatie via blockchain, waardoor handelaren veel voordelen hebben voor handelaren.

Voor verzamelaars: met het moderne ontwerp van intellectueel eigendom als een afzonderlijke kracht die is geïntegreerd in e-gelddiensten, zal een lage aanbodconcurrentie voor andere handelaren zeer aantrekkelijk zijn. voor verzamelaars om de producten te krijgen die ze willen. Op basis van blockchain is het duidelijk dat er geen games zijn die een partij kunnen schaden.

Hoe werkt Colletrix?

Colletrix compenseert intellectueleneigenaren door middel van een aantal technieken, waaronder de integratie ervan in de blockchain als begin.

Het platform werkt door niet-verwisselbare tokens (NFT) te maken, dit token is gerelateerd aan elk intellectueel eigendom dat het vertegenwoordigt. Dat wil zeggen IP-eigenaren kunnen levenslange licenties verlenen aan gebruikers van hun intellectuele eigendom via de IP-NFT-markt, zodat zij zo lang mogelijk geld verdienen met hun intellectuele eigendom.

Slimme contracten die worden uitgevoerd op het colletrix-platform zullen zeer gunstig zijn voor het hele ecosysteem. Slimme contracten maken het mogelijk om transacties automatisch en op elk gewenst moment uit te voeren, wat nodig is om snelheid en efficiëntie te bieden, omdat transacties niet handmatig hoeven te worden gestart, maar met bepaalde tussenpozen worden uitgevoerd. Deze actie stimuleert ook transparantie.

Colletrix zal zijn eigen ecosysteem-token uitgeven, Colletrix-token ("CIPX"). CIPX is een cryptocurrency die wordt ondersteund door het Ethereum-netwerk met de ERC-20-standaard. Daarom kunnen alle records met betrekking tot CIPX worden bekeken met behulp van de Ethereum-browser. Als trade cryptocurrency kan CIPX in verschillende situaties worden gebruikt, maar vooral en initieel worden gebruikt in NFT-aankopen die via de NFT Marketplace worden uitgegeven.

Info-token

Colletrix zal zijn eigen ecosysteem-token, Colletrix-token (CIPX) afgeven. CIPX is een cryptocurrency die wordt ondersteund door het Ethereum-netwerk met de ERC-20-standaard. Daarom kunnen alle records met betrekking tot CIPX worden bekeken met behulp van de Ethereum-browser.

Token Naam: Colletrix

Symbool: CIPX

Platform: Ethereum

Type: ERC721

Wanneer een klant een NFT koopt, verwerft hij het eigendom van de activa en fysieke activa van een digitale klok. Alle informatie over de eigenaar wordt geüpload naar het Ethereum-netwerk, waar iedereen toegang heeft tot de gegevens. De eigenaar kan NFT ook visualiseren (volgens het IP-ontwerp van het horloge) direct op het platform. De eigenaar kan besluiten de NFT op te slaan (voor evaluatie als er een beperkte vrijgave van designerartikelen is) of deze op de NFT-markt aan anderen verkopen. NFT kan worden gekocht met CIPX en andere cryptocurrency op NFT. De oorspronkelijke IP-ontwerpeigenaar ontvangt een aangewezen licentieprijs als een beloning voor de handel en alle daaropvolgende NFT-transacties, die deel zullen uitmaken van de handelsprijs die wordt geboden door NFT-verkopers en kopers.

We willen een subversief ecosysteem creëren dat een nieuw IP Tokenisation-transformatiebedrijfsmodel voor de industrie introduceert. Via IP-tokenisatie proberen we de voordelen voor IP-eigenaren te verbeteren en veilig te stellen. Tegelijkertijd zal dit extra IP-eigenaars aantrekken om dit ecosysteem uit te breiden. Met meer IP-eigenaars die deelnemen aan dit programma, kan de merchandiser het productassortiment uitbreiden voor fysieke goederen die gepaard gaan met digitale activa. De NFT-markt zal de aandacht en interesse van verzamelaars over de hele wereld trekken. Onze grote en loyale collectiebasis zal hoge handelsvolumes mogelijk maken en de marktprijzen voor CIPX verhogen vanwege de grote vraag - vooral omdat het aantal NFT en CIPX beperkt is tot een stabiel bedrag.

Colletrix is een project dat de aandacht van de wereld heeft getrokken vanwege het unieke en buitengewone gebruik ervan. Dit project zal absoluut een van de meest gerespecteerde projecten in deze ruimte in de toekomst zijn.

Op basis van de gegevens en feiten die zijn gezien, is Colletrix erg goed voor beoordeling en investeringen. Dit is gebaseerd op de realiteit voor nu, veel projecten zijn niet goed, en maakt iedereen die veel vragen over hun zekerheid en waarheid investeert, dus als je in dit project wilt investeren, zou je alles over het artikel moeten lezen dat ik heb gemaakt, zodat je kunt lees meer over dit Colletrix-project van hen.

Wegenkaart

Mei 2019

1. Eerste ruilaanbod

2. Teamwerving

Beta-platform juni 2019 en merchandise-lancering (UNDONE-horloges gerelateerd aan NFT, IP-toensiisatie)

Q3 2019

1. Ontwikkeling van de First IP x NFT Marketplace Merchandise

2. Meer UNDONE-merchandise plus de NFT-collectie

Q4 2019 - Kw1

2020

1. Gamification-element om prikkels te bieden voor de NFT-collectie

2. Open het platform om pure IP te maken (ontkoppeling van merchandise

van het creëren van IP, wat leidt tot meer IP's die gemaakt en tokenized zijn)

Q2 2020

1. Pas IP-merchandising toe op andere producten - gebruikers moeten

besteed CIPX om NFT te maken met hun koopwaar

VOOR MEER INFORMATIE:

ETH adres: 0xc86085393c24819749fcdcd4c4c20eb30a7f2db6

Tidak ada komentar:

Posting Komentar